Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia s’emporta la victòria de Palautordera (31-32)

L'equip de Gomis i Borrell serà jutge del lideratge en l'última jornada

En l’últim desplaçament de la temporada a Primera Nacional, l’OAR Gràcia s’ha endut els punts de Santa Maria de Palautordera en un partit de constant intercanvi de gols. Tot i gaudir d’avantatges de 5 gols a la primera part (11-16) i de 4 al començament de la segona (17-21) després del 15-17 del descans, no ha pogut conservar el marge en una fase d’alternatives que l’ha deixat en perill quan s’acostava la fi (30-28). En els minuts de tancament, els graciencs s’han mostrat ferms i han sentenciat amb el parcial 1-4 (31-32).

El pròxim dissabte, en la darrera jornada, enfrontament de luxe contra la Unió Esportiva Sarrià que vindrà a defensar el lideratge per no cedir-lo al Sant Quirze. L’OAR farà de jutge en un atractiu duel per acomiadar una temporada positiva malgrat alguns alts i baixos.
Publicitat
Comentaris
To Top