Publicitat
Ciutat

Les biblioteques amplien l’horari de les sales d’estudi fins el juny

La biblioteca Vapor Badia des del carrer de l'Estació / WIKIMEDIA

Les sales d’estudi que les Biblioteques municipals de la ciutat habiliten per al treball individual i silenciós ja han activat el seu horari ampliat. Des d’ahir -29 d’abril- fins al 21 de juny, els equipaments obren les portes als estudiants d’institut o universitaris que hauran de preparar-se per als exàmens. A les sales s’inclou el servei wi-fi gratuït.

D’aquesta manera la Biblioteca Vapor Badia (carrer de Tres Creus 127-129) ofereix espai per estudiar de dilluns a divendres de 10 a 1 h i dissabtes i diumenges d’11 a 1 h.

La Biblioteca de Ponent (plaça Ovidi Montllor, 5)  i la Biblioteca del Sud (passeig dels Almogàvers, 49) obriran  de dilluns a dimecres de 16 h a 1 h. Dimarts, dijous i divendres de 10 a 1. I dissabte de 10 a 14 h. Els diumenges romandran tancades.

Per la seva banda, la Biblioteca del Nord (ronda Navacerrada, 60) tindrà aquest espai per estudiar obert de dilluns a dimeces de 16 h a 20.30 h. Dimarts, dijous i divendres de 10h a 1 h  i dissabte de 10 a 14. Diumenge estarà tancada.

Publicitat
Comentaris
To Top