Publicitat
Ciutat

Nani Valero: ‘Com farem possible la ciutat que volem?’

Nani Valero, número dos de Crida per Sabadell / CEDIDA

[Per Nani Valero, número dos de la Crida per Sabadell]

Durant aquests quatre anys, la Crida per Sabadell al govern de la ciutat hem dedicat esforços a posar ordre, a aturar les pràctiques corruptes i a millorar el funcionament de l’Ajuntament. Hem posat els fonaments per (re)construir, de manera transformadora i des de cada barri, la ciutat que volem construir en els propers 10 anys: una ciutat que prioritzi per sobre de tot les necessitats de la ciutadania.

Amb tot aquest bagatge, i amb l’empenta que ens caracteritza, volem fer de Sabadell una ciutat en la qual la vida de totes i cadascuna de les persones siguin l’eix vertebrador dels projectes a desenvolupar. Una ciutat que vetlli per l’interès comú des de la col·lectivitat, apostant per les iniciatives de les entitats socials. Una ciutat on la democràcia real es manifesti en totes les decisions a prendre. Una ciutat on els drets fonamentals siguin una realitat, i que en cas que es vulnerin comptem amb mecanismes per defensar-los, denunciar-los i recuperar-los. Una ciutat en la qual el capitalisme patriarcal no marqui l’agenda sobre com volem relacionar-nos, viure, treballar i produir. Una ciutat segura i sostenible, verda i amb un entorn harmoniós.

Posarem tots els esforços a garantir pa, sostre i treball. Ho farem promovent l’habitatge de lloguer 100% públic que trenqui amb les dinàmiques especuladores. Garantirem que els serveis públics siguin també de gestió pública amb qualitat i universalitat, posant-los a l’abast en les millors condicions possibles per al conjunt de la població. Dedicarem els recursos econòmics i les inversions a elements fonamentals en la millora de la qualitat de vida com són l’educació, la sanitat, l’habitatge, la cultura, la mobilitat i els serveis socials. 

Posem la mirada de la transparència i les noves fórmules de governança com a eines per a l’optimització dels recursos des d’una perspectiva social, democràtica i apoderadora. Farem de Sabadell una ciutat digna i cohesionada, equilibrada de nord a sud i d’est a oest. On tots els barris prenguin el protagonisme que es mereixen per teixir aquest espai comú que és el Sabadell del futur. Un futur que ha d’estar impregnat transversalment pel feminisme i per la lluita contra qualsevol mena de discriminació. 

Volem una ciutat digna de ser viscuda per totes i cadascuna de les 210.000 persones que actualment vivim a Sabadell. Les convidem a totes a reprendre de nou el fil de la història fent valdre el sentit de comunitat i de lluita com a elements transformadors. Sabadell és el present i el futur de totes nosaltres, i només entre totes serem capaces de construir una ciutat que esdevingui un espai de relació i vida digna per a tothom.

Publicitat
Comentaris
To Top