Ciutat

Comencen a contruir les noves escales entre els carrers dels Celtibers i del Maestrat

Els carrers dels Celtibers i del Maestrat es troben connectats ara per unes precàries escales de totxana i un talús. Per millorar aquest racó del barri de Can Puiggener, l’Ajuntament ha iniciat les obres per construir-hi unes noves escales i l’adequació de l’espai verd. També s’eixamplaran les dues voreres i s’habilitaran alguns bancs.

A més, es construirà el límit amb la futura edificació veïna al costat oest, col·locant-hi un mur de gabions separat 70 cm del límit amb el veí, per tal de facilitar la construcció de la futura fonamentació. Finalment, es posarà un nou pas de vianants al carrer del Maestrat per donar continuïtat i facilitar la circulació des de l’escala fins als contenidors d’escombraries que es troben a l’altre costat del carrer.

L’actuació té un cost de 72.023,29 euros. El projecte s’ha adjudicat a la societat Ferkuma Maquinària, S.L., amb un termini d’execució de 3 mesos i una garantia de 12 mesos.

Comentaris
To Top