Publicitat
Diners

El BBVA transforma la seu del carrer Sant Quirze en un nou model d’oficina

La seu del BBVA del carrer Sant Quirze / ÓSCAR ESPINOSA

Un Centre de Banca de Clients. Així anomena el BBVA el nou model d’oficina que portarà a Sabadell durant l’últim trimestre d’enguany. Per fer-ho, l’entitat financera transformarà la seva seu històrica que està situada al carrer Sant Quirze, 4-18, al centre de la ciutat. Les obres de reforma de l’edifici ja han començat.

L’oficina tindrà una nova imatge i unes instal·lacions tecnològiques innovadores, caixers automàtics d’última generació, sales de reunions per realitzar gestions personals amb els clients, gestors especialitzats i un gestor de benvinguda perquè el client se senti acompanyat des que entra.

El nou centre disposa de 1.500 metres quadrats repartits en dues plantes. A la planta baixa, on hi ha l’atenció al públic, la superfície disponible supera els 1.000 metres quadrats. El director de la zona del BBVA a Sabadell, Albert Rio, explica que l’entitat financera ha apostat per Sabadell perquè té “una vinculació especial pels orígens per haver comprat l’antiga Unnim dins de Caixa Sabadell” i afegeix que “per la quota de població que tenim, s’ho mereix”.

Recentment, el BBVA ha obert els sis primers centres a Manresa, Badalona, Lleida, Terrassa, Reus i Barcelona, respectivament. “Apostem per fer un canvi en la morfologia de les oficines, segons els requeriments dels clients d’una nova forma de relacionar-se”, assenyala Rio. De fet, el Centre de Banca de Clients és un espai més obert, dotat de tecnologia avançada i pensat per millorar l’experiència del client i dels empleats.

L’entitat financera integra de manera natural el món digital, remot i el tracte humà. En aquest nou model, segons fonts del BBVA, el component humà segueix tenint un valor molt destacat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top