Diners

El BBVA transforma la seu del carrer Sant Quirze en un nou model d’oficina

La seu del BBVA del carrer Sant Quirze / ÓSCAR ESPINOSA

Un Centre de Banca de Clients. Així anomena el BBVA el nou model d’oficina que portarà a Sabadell durant l’últim trimestre d’enguany. Per fer-ho, l’entitat financera transformarà la seva seu històrica que està situada al carrer Sant Quirze, 4-18, al centre de la ciutat. Les obres de reforma de l’edifici ja han començat.

L’oficina tindrà una nova imatge i unes instal·lacions tecnològiques innovadores, caixers automàtics d’última generació, sales de reunions per realitzar gestions personals amb els clients, gestors especialitzats i un gestor de benvinguda perquè el client se senti acompanyat des que entra.

El nou centre disposa de 1.500 metres quadrats repartits en dues plantes. A la planta baixa, on hi ha l’atenció al públic, la superfície disponible supera els 1.000 metres quadrats. El director de la zona del BBVA a Sabadell, Albert Rio, explica que l’entitat financera ha apostat per Sabadell perquè té “una vinculació especial pels orígens per haver comprat l’antiga Unnim dins de Caixa Sabadell” i afegeix que “per la quota de població que tenim, s’ho mereix”.

Recentment, el BBVA ha obert els sis primers centres a Manresa, Badalona, Lleida, Terrassa, Reus i Barcelona, respectivament. “Apostem per fer un canvi en la morfologia de les oficines, segons els requeriments dels clients d’una nova forma de relacionar-se”, assenyala Rio. De fet, el Centre de Banca de Clients és un espai més obert, dotat de tecnologia avançada i pensat per millorar l’experiència del client i dels empleats.

L’entitat financera integra de manera natural el món digital, remot i el tracte humà. En aquest nou model, segons fonts del BBVA, el component humà segueix tenint un valor molt destacat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top