Ciutat

El Toca Vermutada aplega a centenars de sabadellencs a plaça Doctor Robert

Sabadellencs gaudint de la vermutada durant el matí / MARIA POVEDA

El primer any de Toca Vermutada Sabadell ha estat tot un èxit. L’esdeveniment ha aplegat centenars de persones a la plaça Doctor Robert durant aquest cap de setmana per gaudir del diumenge amb menjar i, sobretot, un bon vermut a la mà. Diverses vermuteries han participat en aquest acte solidari on part dels diners aniran destinats a Oncolliga.

Segons la membre de la Junta Local de Sabadell d’Oncolliga, Maribel Madrid, els diners s’utilitzaran per comprar material com cadires de rodes, medicines i, fins i tot, assumir els costos de factures relacionades amb la malaltia i contractar personal d’acompanyament. La mateixa fundació ha obert una parada a la plaça durant tot el dia on han estat venent tota mena de material fet a mà pels membres de la fundació. Des de bijuteria passant per ninots de goma fins a petits peluixos d’animals. “Es tracta de fer coses diferents per recaptar més diners”, recalca Madrid.

La parada d’Oncolliga a la plaça Dr. Robert / MARIA POVEDA

A més a més de les parades de vermuteries, la música ha amenitzat el matí amb actuacions de La FaràndulaBlack GerdsRumbacana. Els més petits també han tingut un espai de joc per entretenir-se i jugar amb altres nens tot gaudint d’un diumenge assolellat.

Comentaris
To Top