Ciutat

Els membres de Sabadell en Comú es comprometen a ser regidors 12 anys com a màxim

Tots els membres de Sabadell en Comú, en la signatura del codi ètic / Ainhoa Santin

Sabadell en Comú està preparat per a les eleccions municipals del 26 de maig. Tots els membres de la candidatura de la formació han participat aquesta tarda en la signatura pública del codi ètic a la plaça del Doctor Robert.

Signatura del compromís ètic

El codi ètic de Sabadell en Comú gira entorn d’una “política de servei”. Es comprometen a exercir el càrrec de representant públic durant un màxim de vuit anys amb pròrroga de fins a 12 anys si ho sol·licita l’assemblea. En el cas dels candidats Joan Berlanga, Eduard Navarro i Elena Hinojo, que ja han estat regidors amb Unitat pel Canvi, la formació compta els quatre anys d’aquest mandat en el còmput, de manera que només podrien ser regidors vuit anys més.

La formació refusa la “duplicitat” de càrrecs. Així, no exerciran altres càrrecs públics en altres institucions i els seus sous no seran superiors a 3,5 vegades el salari mínim interprofessional i renunciaran a dietes, sous o indemnitzacions derivades de les reunions d’organismes públics en cas de sortir electes.

Berlanga reivindica ser els hereus del PSUC

El cap de llista, Joan Berlanga, ha destacat el caràcter unificador de  l’esquerra de la ciutat amb una candidatura que representa “la tradició hereva del Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC), d’Iniciativa i Esquerra Unida”.

Berlanga també ha destacat el tret “feminitzador” a l’hora de constituir la llista electoral: “El 60% són dones i de cada 5 membres, 3 són femenins i un menor de 30 anys”, ha dit.

Comentaris
To Top