Ciutat

Els Saballuts més solidaris participen a la festa del Parc Catalunya

Els Saballuts descarregant el 4 de 8 davant del llac del parc Catalunya / Alexandra Gieseken (CEDIDA)

Els Saballuts va participar aquest cap de setmana en dues cites castelleres, la Festa Solidària d’Atendis i la Tripleta de Colles a Sabadell, totes al Parc Catalunya, que aquest cap de setmana ha celebrat la seva festa.

La primera cita va ser a les 11 h i els Castellers de Sabadell van descarregar 2 pilars de 4 d’inici, un 4 de 6 i 2 pilars de 4 molt exitosos, i tots aquests castells es van descarregar per compromís i solidaritat amb la fundació Atendis. Aquests castells també van servir per fer debutar alguns saballuts en posicions de baixos, tronc i canalla. L’actuació castellera va estar acompanyada d’altres activitats de la Festa Solidària, com un taller de swing, diversos sortejos, tallers infantils, pallassos i globoflèxia, entre altres.

El president dels Saballuts, Joan Carles Sánchez, va assegurar que “per a la colla és un honor actuar amb entitats com Atendis, que fan una tasca fantàstica, i a més fomenten la cohesió de la ciutat de Sabadell”.

Recuperats de l’ensurt de Mollet

Un cop acabada la primera actuació, la colla va desplaçar-se a la façana del Parc Catalunya, on es troba el pont del llac, i allà van reunir-se amb Xics de Granollers i els Sagals d’Osona en motiu de la Tripleta de Colles a Sabadell.

Amb el nerviosisme del petit contratemps que els Saballuts van viure el diumenge passat a Mollet, també van haver de treballar més del previst per descarregar els seus castells, però ho van fer satisfactòriament. El despenjament de la canalla del 3de8 que es va patir la setmana anterior no va suposar cap impediment per continuar sumant amb força.

Alhora, els Xics de Granollers i els Sagals d’Osona van descarregar tots els seus castells de 7, i en ambdues colles es va poder presenciar un 4 de 7 amb agulla. La diada va finalitzar amb un pilar de 5 per a cada colla.

Resum de la Tripleta a Sabadell:

Saballuts: 2pde4, 4de8, 3de8, 7de7 i pde5

Xics de Granollers: 4de7, 5de7, 4de7a i pde5

Sagals d’Osona: 4de7a, 5de7, 4de7 i pde5

Un moment de l’actuació dels Saballuts al parc Catalunya / Alexandra Gieseken (CEDIDA)

Arriba una de les dates més assenyalades del calendari saballut

El proper diumenge 12 de maig, a un mes del seu 25è aniversari, els Saballuts actuaran a la Plaça d’Octavià, a Sant Cugat del Vallès, juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de de Sant Cugat (Gausacs) com a colla amfitriona.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top