Ciutat

Els Saballuts intenten descarregar el 3 de 8 i el 4 de 8 a la mateixa diada

Les enxanetes del doble pilar de 4 que van descarregar els Saballuts a Mollet / Adrià Simó

Després d’una tarda d’actuació a Sabadell envoltats de roses, llibres i castells el dimarts 23 d’abril, ahir -diumenge 28 d’abril- els Saballuts també van visitar els Castellers de Mollet per a la seva diada de Sant Jordi, que es va celebrar a les 12h al Pla de les Pruneres (un cop acabada la cercavila que s’havia fet prèviament). Mentre que els verds clar en van esdevenir la colla amfitriona, també van actuar acompanyats dels Castellers de l’Alt Maresme (Maduixots). El dia va esdevenir una mica plujós al principi, però el Sol va sortir de seguida i tot va marxar sense problemes.

Tot i així, els Saballuts van patir algun contratemps a l’hora de portar els seus castells a plaça. Un cop dominats el 3 de 8 i el 4 de 8, ambdós van intentar coincidir en aquesta mateixa diada per primer cop a la temporada; i després d’haver descarregat el carro gros amb elegància i fermesa es va produir un despenjament de la canalla al descarregar el 3 de 8. La resta de l’estructura havia quedat intacta fins a dosos, que van baixar finets, després quintes… i finalment es va aconseguir desmuntar completament amb total tranquil·litat. El castell va quedar en carregat, però ningú va prendre mal.

El 3 de 8 que els Saballuts van carregar a Mollet / ADRIÀ SIMÓ

En acabar, els Saballuts van descarregar el 7 de 7, el pilar de 5 i els 2 pilars de 4 sense cap dificultat. De tota manera, els Castellers de Mollet han descarregat el 3de7 que van aconseguir carregar durant l’any passat, i s’havien proposat consolidar al llarg de les nou actuacions de la temporada d’enguany -tal com s’indica al SomMollet-.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Resum de l’actuació de Sant Jordi a Sabadell:
Saballuts: 2pde4, 3de7, id4de7, 4de7, 5de7 i 2pde4

Resum de l’actuació de Sant Jordi a Mollet del Vallès:
Castellers de Mollet: pde4, 3de7, id4de7, 4de6, 2de6, pde4
Saballuts: 2pde4, 4de8, 3de8c, 7de7 pde5, 2pde4
Maduixots: pde4, id4de6, 3de6, 2de6, pde5, pde4

Comentaris
To Top