Vallès

Mor una motorista en un accident a l’N-150 a Barberà

L'N150, al seu pas per Barberà / GOOGLE MAPS

La conductora d’una motocicleta va morir diumenge al vespre en un accident de trànsit a l’N-150 a Barberà del Vallès. La moto va caure a la via per causes que encara s’estan investigant. L’accident va tenir lloc al quilòmetre 6,5, i els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.13 hores.

Es van activar quatre patrulles, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Van haver problemes puntuals per evacuar la víctima. Amb aquesta ja són 54 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top