Ciutat

Zoom: Cerdanyola del Vallès

La primera vegada que el nom de la ciutat apareix documentat és l’any 954, amb la forma llatinitzada ‘Cerdaniola’, en una cessió de terres al Monestir de Sant Cugat. L’escultor local Salvador Mañosa va concebre la gran c com un monument a Lluís Companys, però no són pocs els qui hi veuen la inicial de Cerdanyola. Completen el recorregut la injuriada fàbrica d’Uralita, les icòniques espirals de la UAB, l’Ajuntament modernista i la plaça Joan Pau II.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top