Ciutat

Les pentacampiones d’Europa visiten la redacció del D.S.

Aquest dimarts a la tarda l’equip de l’Astralpool Club Natació Sabadell ha vingut a oferir la cinquena Copa d’Europa a la redacció del Diari. Posteriorment, les jugadores s’han dirigit a l’Ajuntament, on les han rebut les principals autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde, Maties Serracant.

Amb el president de l’entitat, Claudi Martí, i el CEO, Carlos Poyato, al capdavant de la comitiva, les pentacampiones continentals han conegut la redacció i els redactors del Diari de Sabadell han pogut intercanviar opinions amb les jugadores de David Palma, també present a la visita institucional.

La plantilla del Club Natació Sabadell a la redacció del Diari de Sabadell / LLUÍS FRANCO

A més, i com a mostra d’agraïment, les jugadores han obsequiat el Diari amb la samarreta commemorativa de la cinquena Copa d’Europa firmada per elles mateixes. En els pròxims dies la sortejarem a través d’Instagram.

Comentaris
To Top