Publicitat
Ciutat

Ramon Vidal reivindica Ara Sabadell per ser una candidatura purament local

Ramon Vidal, al centre, i diferents membres de la candidatura, aquest vespre / ÓSCAR ESPINOSA

El cap de llista d'Ara Sabadell, Ramon Vidal, ha reivindicat la seva formació per ser "purament local i, per tant, no hi ha motxilles carregades". Ara Sabadell és un partit nou, constituït el passat mes de desembre, principalment per membres del cercle Podem Sabadell Decano i integrat en la marca catalana Ara, tot i que Vidal remarca que la independència del partit a la ciutat és total.

Publicitat

Vidal ha assegurat que "venim d'un passat que ha marcat molt els grans partits i estem en un present en què els partits petits que naixem de la ciutadania pura i dura som els que hem d'empènyer perquè hi hagi noves polítiques públiques eficients i eficaces".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top