Diners

La candidatura Eines de país, impulsada per l’ANC, entra amb força a la Cambra de Comerç de Sabadell

La candidatura impulsada per l’ANC aconsegueix entrar a la Cambra amb 3 dels 4 candidats que presentava

Un elector votant a les eleccions d'aquest dimecres / VICTÒRIA ROVIRA

Cambres: eines de País, la candidatura promoguda per l’ANC, el Centre Català de Negocis, Sobirania i Justícia i la Fundació Catalunya Estat ha irromput a les eleccions a la Cambra de Comerç de Sabadell. Eines de país ha aconseguit entrar 3 dels 4 candidats que proposava com a vocals. A Sabadell, aquesta candidatura està representada per Global Sourcing Activities, l’Escola de Música de la Creu Alta i Fenoll Cruells Indústries.

En el grup 8.1 –corresponent a la venda i reparació de vehicles de motor i motocicletes; comerç a l’engròs i intermediaris, reparació d’ordinadors, efectes personals i domèstics–, és on ha obtingut representació Eines de país amb l’empresa Global Sourcing Activities, juntament amb Gabarró Hermanos i Injecció Amac.

L’altre grup on hi havia disputa era el 12.1, de les activitats immobiliàries. Ramon Palau Sol, Trading Inmobiliario i Mañero Constructor són els aspirants que han aconseguit un vocal cadascú.

Els comicis s’han celebrat de forma presencial per decidir els òrgans de govern de totes les cambres catalanes. A Sabadell hi podien participar 11.685 electors, que només podien votar en 2 dels 13 grups d’activitat. Els candidats de la resta de categories ja han estat proclamats com a membres del ple, perquè el nombre de places ja ha quedat cobert amb els qui s’hi havien presentat. Als comicis només hi han participat 189 electors en els grups.

“Representa la petita i la mitjana empresa”

El D.S. va poder parlar ahir, durant les eleccions, amb alguns electors disposats a votar al candidat recomanat per Cambres: eines de país.

Un dels primers electors, Medir Alfonso, Trisomat S.L., de Sentmenat, tenia la idea de votar Eines de país. “És la candidatura que millor pot representar la petita i mitjana empresa catalana”, segons Alfonso.

Per la seva banda, Pere Barquet, de Viba Sport de Sabadell, va assenyalar que va votar “per qüestions de país” i va afegir que “he buscat informació dels candidats per votar”. L’autònom Esteve Sabater també va apuntar que havia votat aquest candidat. “Volia votar Eines de país, que té ve a veure amb l’autogestió de Catalunya”.

Comentaris
To Top