Publicitat
Oci i cultura

‘El préssec gegant’ de Roald Dahl aterra a La Llar del Llibre

Nens i nenes escoltant una de les cançons del musical interpretada per les protagonistes de l'obra / ÓSCAR ESPINOSA

La Llar del Llibre de Sabadell ha gaudit d’uns convidats molt especials. Amb el motiu de l’estrena de l’obra “El préssec gegant”, dirigida per Joventut de La Faràndula i que pujarà a l’escenari per primer cop el pròxim 18 de maig, els joves actors i actrius han portat un petit tast del musical per a tots els assistents de la Llar del Llibre.

El musical està inspirat en la novel·la “James i el préssec gegant” escrita per Roald Dahl, autor d’altres famosos llibres com “Charlie i la fàbrica de xocolata” o “Matilda”. En aquest cas, James no serà el protagonista sinó la Jana, una nena que viu amb els seus pares fins que se’ls menja un rinoceront i es veu obligada a viure amb la seva horrible tieta. A partir d’aquí, la Jana buscarà noves aventures i afecte que trobarà en els seus millors amics, els insectes.

Els directors de l’obra Alba Grau i Xavi Clapés han sigut els encarregats de presentar l’obra així com als joves actors i actrius d’aquesta. La Jana és interpretada per la Berta Brasó i la Júlia Antolinos que, tot i ser unes actrius molt joves, expressen tenir “moltes ganes de pujar a l’escenari”. Acompanyades dels directors i el compositor de l’obra Miquel Tejada, han cantat la cançó “Jo sóc Jana” una de les peces del musical que posa en manifest les ànsies d’aventures de la protagonista. Això sí, la Jana no ha estat pas sola, l’han acompanyat els seus amics insectes interpretats per Cristina Barbero, Núria Frutos, Alba Valero i Jèssica Martín. Junts han interpretat una segona cançó de l’obra.

/ ÓSCAR ESPINOSA

Aquesta petita mostra és només un tast d’allò que veuran els espectadors de La Faràndula. Alba Grau ha desvetllat una de les sorpreses de l’obra, l’ús del vídeo mapping. Es tracta d’una tècnica escenogràfica que permet projectar imatges i objectes de dues o tres dimensions sobre qualsevol superfície. A més a més, Grau assegura que els maquillatges, les disfresses i l’escenografia en general, sorprendran els espectadors. “Estem nerviosos però a punt!” ha assegurat. Del 18 al 26 de maig, La Faràndula “vola” amb “El préssec gegant” de Roald Dahl.

Publicitat
Comentaris
To Top