Publicitat
Ciutat

Berlanga proposa transformar l’Aplec de la Salut en la festa major del Rodal per donar-li visibilitat

Els candidats de Sabadell en Comú Joan Berlanga (centre) i Rosa Morales (dreta) / CEDIDA

El cap de llista de Sabadell en Comú per a les eleccions municipals, Joan Berlanga, defensa transformar l’Aplec de la Salut en la “festa major del rodal”. Durant la seva visita al santuari de La Salut amb motiu de la celebració, Berlanga ha explicat que la seva proposta suposa “una oportunitat de modernitzar la celebració i de que Sabadell comenci a mirar al seu rodal”.

Rosa Morales -també integrant de la llista dels comuns- ha afegit que els sabadellencs “tenim aquest espai natural privilegiat i li donem l’esquena”, però que el rodal “ha de ser tractat com un tret identitari de la ciutat”. Dins aquesta argumentació, els dos candidats han detallat algunes de les seves propostes per al rodal, com crear una regidoria específica dins l’àrea de Territori dedicada exclusivament al Rodal.

Altres propostes de Sabadell en Comú són fer un pla integral per al riu Ripoll que faciliti la incorporació dels pagesos a les finques agràries municipals o engegar un projecte de voluntariat amb persones, escoles, grups d’esplai i entitats amb ganes de millorar el Rodal.

Publicitat
Comentaris
To Top