Ciutat

Sabadell en Comú proposa fer una ordenança de convivència

Berlanga, a l'esquerra, i Hinojo, a la dreta, acompanyats de diferents membres dels comuns / Cedida

Sabadell en Comú creu que els sabadellencs necessiten millorar la convivència i proposen fer una ordenança i noves polítiques comunitàries per aconseguir-ho.

En un comunicat enviat als mitjans, el cap de llista de la formació, Joan Berlanga, assegura que “la seguretat és un dret social com ho són el dret a l’educació o el dret a la salut, i per tant cal treballar per garantir-lo, amb recursos i bona gestió”.

“Problema de seguretat”

La candidata número 2 dels comuns, Elena Hinojo, remarca la necessitat d’aquesta ordenança perquè, per exemple, assegura que “a Can Puiggener hi ha un problema de seguretat” que s’ha posat de relleu amb el robatori a l’esplai La Baldufa. Hinojo reconeix que les solucions “no són fàcils” i que per això proposen mesures per aconseguir-ho.

Policia Municipal

Berlanga també es compromet a garantir el relleu generacional de la Policia Municipal, marcada per les jubilacions dels propers anys.

Respecte al model policial, Sabadell en Comú aposta per la “policia de proximitat, de caràcter preventiu i amb presència a tots els barris”.

Comentaris
To Top