Ciutat

Arriba a Sabadell el Rècord Guiness de Bachata

Imatge d'arxiu d'un Rècord Guiness de bachata / CEDIDA

Setze minuts de coreografia i més de 740 persones ballant al ritme de bachata ocuparan aquest diumenge l'Eix Macià. Sabadell serà escenari del nou Rècord Guiness de Bachata, un projecte solidari que destinarà els diners recaptats als projectes d’infància de Creu Roja Sabadell. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per la plataforma Salseros.es i el Rotary Club de Sabadell amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell i més de quaranta escoles de dansa. L'actuació es farà al carrer de Pi i Margall (la Creu Alta) de 10h a 14h.

"És una coreografia pensada per persones que hagin cursat un nivell inici", explica Andrés Pirez, ballarí, coreògraf i propietari de l'escola de dansa Distrito Dance de Sabadell. Tot i això, des de l'organització animen a tothom a participar-hi. Pel moment, ja hi ha 940 persones inscrites.  La coreografia es pot aprendre seguint les instruccions del següent vídeo:

Publicitat

L'últim Rècord Guiness reconegut es va assolir a Kalamata (Grècia) el 2016, 370 parelles de ballarins van batre la marca. Pel nou repte a Sabadell, els participants que vulguin ballar s’han d’inscriure i pagar els drets d’inscripció. També hi ha l’opció de col·laborar econòmicament en la causa sense participar en el ball.

Tot i que la coreografia no se celebrarà fins les 12h, els organitzadors han demanat als assistents que s'hi personin sobre les 10 h per fer el check-in, que estarà amenitzat amb música per ballar i animacions. També demanen assistir-hi amb pantalons texans i samarreta negra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top