Ciutat

Escalf dels dirigents del PP català a Esteban Gesa

Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández han visitat Sabadell per donar suport a la candidatura local

Álvarez de Toledo, al centre, amb Esteban Gesa i Cuca Santos a l'entrada de la seu del PP a Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

La diputada del Partit Popular, Cayetana Álvarez de Toledo, i el president del grup a Catalunya, Alejandro Fernández, han visitat Sabadell aquest dijous a la tarda per donar suport a la candidatura d’Esteban Gesa a les eleccions locals. Ambdós polítics han repetit les línies mestres del programa popular per aquestes municipals (menys impostos, més seguretat i més neteja) i han lloat les virtuts d’Esteban Gesa per liderar la ciutat. “Estem convençuts que treurà uns grans resultats”, ha dit Fernández.

Álvarez de Toledo i Fernández han aprofitat també per carregar contra el PSOE i els partits independentistes; i han recordat la importància de candidatures locals com la de Gesa per frenar ambdós forçes. “Sabem del que va ser capaç de fer [Pedro Sánchez] amb poc més de 80 diputats i sense passar per les urnes. És un home sense escrúpols i sense límits en l’ús d’allò públic pel seu projecte personal”, ha assegurat Cayetana Álvarez de Toledo, “per això és important que a través dels municipis i dels regidors s’estableixin ferms i clars dics per preservar els àmbits de llibertat i d’igualtat de tots els ciutadans, de democràcia i de defensa de la Constitució“.

En termes semblants s’ha expressat el president del PP català, Alejandro Fernández, que ha opinat que “on el PP opta per impostos moderats als seus veïns, l’esquerra opta per maltractar-los” i que “on el PP dóna suport a la propietat privada, l’esquerra opta per l’ocupació”. En aquest sentit, Fernández ha afirmat: “Cal recordar molt una cosa: no és casualitat que l’esquerra fomenti que els barris estiguin degradats i pobres, perquè allà és on els voten. Quan un barri millora i progresa, deixen de votar el partit socialista”. Per aquesta raó, ha dit, “si la gent vol que Sabadell, a les seves zones més degradades, pugui ser una ciutat homogènia on hi hagi oportunitats per a tots, ha de votar Esteban Gesa”.

Comentaris
To Top