Ciutat

Reprenen les obres per l’ampliació de les Urgències del Taulí

El nou calendari preveu acabar-les l’estiu vinent. De moment s’ha començat reforçant l’estructura

L'entrada a Urgències del Taulí, una imatge d'arxiu / ACN

Les obres d’ampliació de les Urgències del Taulí ja tornen a estar en marxa. En un comunicat, l’hospital de Sabadell ha explicat aquest divendres que “fa unes setmanes” que s’han reiniciat i es preveu acabar-les l’estiu de l’any que ve.

Aquesta obra d’ampliació permetrà dotar de 72 llits nous les Urgències, actualment instal·lades en el col·lapse permanent. Es faran dues noves plantes amb 18 habitacions cadascuna i les respectives àrees de suport. En total es construiran 2.114 metres quadrats de superfície sobre l’actual edifici d’urgències.

El primer que s’ha fet és reforçar l’estructura amb micropilotatges. A principi del mes de juny es preveu començar l’obra de les noves plantes. De manera provisional fa setmanes que s’ha modificat l’accés de les ambulàncies, que ara arriben sota el porxo de l’edifici Taulí.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top