Ciutat

Gabriel Fernàndez (ERC): “Esquerra ha liderat les polítiques socials d’aquests últims quatre anys”

Gabriel Fernnàndez, Juli Fernàndez i Joan Josep Nuet, aquest dimarts / D.S.

El número 3 a les llistes municipals d’Esquerra Republicana, Gabriel Fernández, ha tret pit de les polítiques socials fetes pel govern en aquests últims quatre anys. En un acte davant del llac del Parc Catalunya i amb la participació del membre de Sobiranistes Joan Josep Nuet, Fernàndez ha assegurat que “Esquerra ha liderat les polítiques socials del govern municipal”.

El republicà ha assegurat que “ara es parla de Sabadell per qüestions rellevants i importants que ens omplen d’orgull, perquè som la ciutat que ha sigut capaç de multar a les elèctriques, la que ha donat nous drets a la gent amb discapacitat, o la que ha posat mesures en matèria de dependència…”. Gabriel Fernàndez ha afegit que volen “que es parli de Sabadell per aquestes coses”, sentenciant que “no volem tornar al passat”.

Joan Josep Nuet també ha donat suport a la candidatura encapçalada per Juli Fernàndez. Nuet creu que a les eleccions municipals “s’haurà de concentrar el vot a quí pugui guanyar”, i que davant d’aquesta situació “la candidatura d’Esquerra és l’opció”.

Comentaris
To Top