Publicitat
Diners

Makeo obre una botiga física a Barcelona per vendre roba sostenible de segona mà

L'entrada a la botiga Makeo, a Barcelona / CEDIDA

La botiga online de roba de segona mà sostenible Makeo -creada pels creatius sabadellencs Eme Rock i Roberto Piqueras– es desvirtualitza. Avui han inaugurat el seu local físic a Barcelona, on complementaran la tasca que fan per internet. La botiga es troba al passatge Sant Benet, 4, i estarà oberta de 16 h a 20.30 h -excepte els dissabtes, que obriran a les 12 h-.

Piqueras i Eme Rock escullen peça a peça tota la roba que venen a Makeo, impulsats per una idea ecològica -reducció del packaging, trencar els cicles d’us i abús de la roba- i gairebè política: “volem dignificar la peça, canviar els hàbits de consum ràpid”, explicava Piqueras al D.S. fa uns mesos, quan participaven amb la seva peça Uniforme hermètic a la exposició Atles Sabadell del Museu d’Art.

“Tot i que és una iniciativa comercial, Makeo té una dimensió artística i divulgativa, de criticar la fast fashion i el consum excessiu”, complementa Eme Rock. El projecte té una dimensió de proximitat i aposten -diuen- per un preu just.

Publicitat
Comentaris
To Top