Publicitat
Ciutat

Sabadell en Comú proposa la ronda est per millorar la mobilitat amb l’arribada d’Amazon

Morales, Berlanga i Moya, aquest dimarts davant el nou centre logístic d'Amazon / D.S.

Sabadell en Comú ha posat sobre la taula la construcció del complex d’Amazon a Can Roqueta durant la roda de premsa d’aquest matí. Segons la formació, pot causar greus problemes de mobilitat i trànsit interurbà.

El cap de llista de la formació, Joan Berlanga, ha destacat que “la mobilitat de cotxes i camions al barri de Torre-romeu fa que distorsionin la viabilitat dels veïns”. Berlanga proposa construir “una ronda que connecti la carretera de Santa Perpètua amb la de Sentmenat per evitar que el trànsit travessi el barri”. El president de l’Associació de Veïns de Torre-romeu i membre dels comuns, Manuel Moya, opina que de poc serveix posar més autobusos perquè el transit farà “fins a triplicar els temps de recorregut de 10 minuts fins al Centre”.

El trànsit a la Gran Via

Les carreteres de Castellar, Santa Perpètua i Sentmenat tenen el seu final dins de Sabadell a través de la Gran Via i omplen la ciutat de cotxes, diu Berlanga. Els comuns plantegen connectar la carretera de Castellar amb la ronda Oest a través de la ronda Nord i connectar la carretera de Santa Perpètua amb la de Sentmenat per evitar que tot aquest trànsit passi per dins de la ciutat.

L’alcaldable també reclama més connexió entre els polígons industrials i la ciutat, que ara qualifica d'”odissea”. “Una qüestió que té al barri molt preocupat”, afegeix l’integrant de la formació, Rosa Morales.

Publicitat
Comentaris
To Top