Publicitat
Ciutat

L’ANC reclama que els partits independentistes pactin després de les eleccions

L’ANC de Sabadell ha presentat aquest dimecres el Pacte Municipal Republicà per forçar els partits independentistes de la ciutat a pactar després de les eleccions perquè governi l’independentisme, donant suport a la llista independentista més votada. “Tenim memòria i demanem que els partits independentistes facin pactes de govern entre ells i que no ho facin amb els partis del 155”, expliquen en un comunicat.

El document es pot llegir a continuació, i té set punts. L’ANC proposa que els partits signin el compromís per escrit. Els signants es comprometran amb la independència de Catalunya, la regeneració democràtica, el rendiment de comptes, la participació ciutadana i la lluita contra la corrupció.

Suport a les estructures d’estat

En el text, l’ANC també apunta que l’Ajuntament hipotèticament independentista haurà de donar suport a la “creació i posada en funcionament” de les estructures necessàries pel nou estat, i “si les majories ho permeten” es promourà la incorporació de Sabadell a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Publicitat
Comentaris
To Top