EDITORIAL

Recuperar confiança amb certeses

La confiança dels empresaris dels municipis de Sabadell i la zona de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRiC) ha incrementat un 2,8% el primer trimestre del 2019. Però continua sent un 3,3% més baix respecte al mateix període de l’any passat. La recuperació del sector industrial i de la construcció expliquen aquestes dades del 2019. En tot cas, els empresaris no ho estan tenint gens fàcil. La incertesa en l’àmbit local, català, espanyol i internacional no ajuden gens el desenvolupament econòmic.

El director d’inversions de Banca Privada del BBVA, Enrique Marazuela, va indicar dimarts en una entrevista al D.S. que s’ha de conviure amb les incerteses perquè “el món de la certesa no el tindrem mai”. Malgrat això, calen certeses perquè la confiança torni amb més força i empenyi els empresaris. Només així es faran més inversions, es renovaran amb noves tecnologies i apostaran per la internacionalització. D’aquesta manera, la roda de l’economia es mourà de forma més ràpida. És imprescindible, doncs, que un cop s’hagin format els governs hi hagi un marc d’estabilitat per part de totes les administracions que doni suport a l’activitat econòmica.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top