Oci i cultura

‘Una trama mal ordida’ torna al Teatre del Sol

L’espectacle ‘Una trama mal ordida‘ reestrena al Teatre del Sol després del seu èxit al Casal Pere Quart. L’espectacle Basat en el llibre homònim -obra de múltiples autors, coordinats per Francesc Rovira Llacuna- i adaptat per Maite Soler, l’espectacle transporta el públic al Sabadell de 1959, quan els telers repicaven i el fum no cessava de sortir per les xemeneies.

L’obra explica Un cas d’intriga a Sabadell els anys cinquanta. A l’arribar a l’edat de jubilació, el sabadellenc Quirze Ginebró i Balasch, industrial del tèxtil, no té ganes de seguir el peu del canó i vol posar algú al front de l’empresa.

Per a explicar a la familia la decisió que ha pres, convoca els quatre fills a la torre de Bellaterra, on viu amb la Paula, la seva dona. Al vespre, mentre es tanca al despatx per a preparar els documents, reapareixen antigues rivalitats entre els fills i surt a relluir la cobdícia d’alguns.

L’espectacle es podrà veure a la sala gran del Teatre del Sol del 26 de maig al 2 de juny.

Comentaris
To Top