Ciutat

Juli Fernàndez (ERC): “Esperem que tothom manifesti la seva voluntat i torni a donar una lliçó de democràcia'”

El candidat per Esquerra Republicana a Sabadell, Juli Fernàndez, ha exercit el seu vot aquest matí a l’Escola Industrial. El republicà espera que “tothom vagi a manifestar la seva voluntat i que tothom torni a donar una lliçó de democràcia”Fernàndez ha assegurat que esperen que “les urnes s’omplin de manera massiva”.

El candidat ha votat acompanyat de membres del seu partit com en Gabriel Rufián o en Gabriel Fernàndez.

A primera hora, al centre de votació de l’Escola Industrial, alguns apoderats de VOX han demanat que un membre d’una mesa es tragués una samarreta on hi posava “antifeixista”. Finalment, els dos membres ha hagut de tapar-se la samarreta perquè la Junta Electoral ha cregut convenient tapar els missatges.

Sobre aquest fet, Fernàndez ha assegurat que “només els feixistes es sentirien ofesos per un missatge així”. “Si se senten eludits, ser que ho són, i no els deu agradar que els demòcrates expressem el nostre rebuig al totalitarisme” ha dit el candidat.

/ D.S.

Comentaris
To Top