Ciutat

La pressió de VOX obliga a treure una samarreta “antifeixista” al membre d’una mesa

A primera hora diversos apoderats de VOX s’han queixat dels missatges de les samarretes de dos membres de mesa de l’Escola Industrial. En una de les samarretes hi posava “antifeixista” i a l’altre hi sortia un puny alçat “comunista”. La candidata a Sabadell per VOX, Patricia Muñoz, ha arribat més tard al col·legi electoral i també ha demanat la retirada de les samarretes.

Gabriel Rufián saludant al membre del CDR de Sabadell Cesc Esteve / D.S.

Un dels dos joves és el membre del CDR de Sabadell Cesc Esteve, que inicialment no s’ha volgut treure la samarreta però finalment ho ha hagut de fer perquè la Junta Electoral ho ha cregut convenient. Una decisió que el partit ultradretà ha celebrat.

Durant el matí, Cesc Esteve, investigat per una acció de desobediència a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ha rebut el suport del diputat al Congrés Gabriel Rufián i del candidat republicà a Sabadell, Juli Fernàndez.

Juli Fernàndez (ERC): “Esperem que tothom manifesti la seva voluntat i torni a donar una lliçó de democràcia’”

Comentaris
To Top