Ciutat

Ciutadans proposarà Joan García com a nou vicepresident segon del Parlament i Laura Vílchez de secretària

Joan García, al centre, al els regidors Adrián Hernández a la dreta i José Luis Fernández a l'esquerra / ÓSCAR ESPINOSA

Ciutadans (Cs) proposarà al ple d’aquesta setmana que el secretari tercer de la Mesa del Parlament, Joan García, passi a ser el nou vicepresident segon de la cambra en substitució de José María Espejo-Saavedra, que va ser escollit diputat al Congrés a les eleccions del mes d’abril.

Fonts de Cs han explicat que el buit que García deixarà a la Mesa volen que l’ocupi la diputada Laura Vílchez. D’aquesta manera, la formació conservarà els seus dos llocs a l’òrgan rector del Parlament amb dos sabadellencs i hi incorporarà una dona, ja que dels set membres actuals sis són homes. Cs confia que la majoria independentista no bloquejarà aquest relleu com va fer amb la designació del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, com a senador.

Comentaris
To Top