Publicitat
Ciutat

SandwiChez obre el seu primer local a Sabadell

Els establiments SandwiChez ja han obert el seu primer local a Sabadell. L’obertura s’ha fet aquesta setmana, una mica abans i tot del que preveia l’empresa. SandwiChez ocupa el local de la cantonada entre els carrers de Gràcia i Sant Quirze, que històricament havia ocupat la Perfumeria Soley. Els nous propietaris han mantingut la façana original de l’edifici i han conservat el particular mural de la perfumeria, protegit pel Pla Especial de Protecció del patrimoni local com a peça d’ofici.

El nou local de SandwiChez a Sabadell, aquest dimecres / D.S.

A la seva carta SandwiChez ofereix entrepans, amanides i pastissos, a part de cafès i sucs entre altres.

El primer fora de Barcelona

Aquest nou establiment és el primer que SandwiChez obre fora de la ciutat de Barcelona, i forma part d’un pla d’expansió de la companyia, que preveu obrir-ne tres més en altres punts de Catalunya. El director general de la cadena de restauració, el badienc Xavier Sánchez, va explicar al D.S. fa un mes que de tots els locals que ha obert “el de Sabadell és el que em fa més il·lusió”, pel seu estret vincle amb la ciutat.

SandwiChez obrirà un nou establiment a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top