Ciutat

El 14 de juny obren la majoria de piscines de Sabadell

Un nen es tira a la piscina de la Bassa, l'estiu passat / ÓSCAR ESPINOSA

Les piscines de Ca n’Oriac, Can Marcet, Olímpia i Campoamor inauguraran la temporada el divendres 14 de juny, mentre que la Bassa es farà de pregar fins al dimecres dia 19 de juny i serà la primera a tancar, l’1 de setembre. Per la seva part, Ca n’Oriac i Can Marcet tancaran el 6 de setembre, i Olímpia i Campoamor l’11 de setembre.

Totes les piscines obriran de dilluns a diumenge de 10 h a 19.30 h i les entrades es poden comprar tant presencialment com a través d’internet en aquesta pàgina web.

Preus

La tarifa general per anar a la Bassa és de 4,80€ els dies feiners i 5,85€ els caps de setmana i festius. Per les persones d’entre 4 i 15 anys, jubilats i pensionistes, el cost és de 2,75€ entre setmana i 3,60€ els dissabtes, diumenges i festius. Els menors de quatre anys hi podran entrar de forma gratuïta. Tots els preus i excepcions es poden consultar en aquest enllaç.

En el cas de les altres piscines, el cost entre setmana és 3,65€, i els caps de setmana 4,65€. Les persones d’entre 4 i 15 anys, jubilats i pensionistes tenen una tarifa de 2,30€ per dia de dilluns a divendres i 2,70€ els caps de setmana i festius. Els menors de quatre anys hi podran entrar de forma gratuïta. La resta de tarifes es poden veure aquí.

Comentaris
To Top