Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia accedeix a les semifinals de la Copa Catalana

L'UE Sarrià serà l'últim obstacle per arribar a la final

L’OAR Gràcia ha assolit l’accés a semifinals de la Copa Catalana amb la victòria aconseguida contra el Gavà per 35-41. El conjunt gracienc va fer valer la diferència de categoria per tenir el  partit sota control des del començament (4-8 al minut 10), tot i que no es va poder descuidar perquè la dinàmica del joc l’obligà a mantenir l’eficàcia en les possessions. La rapidesa en la circulació de la pilota i la facilitat per crear ocasions de gol davant les respectives línies defensives van propiciar que el marcador no s’avorrís per falta de feina. El 16-21 del descans era prova del constant anar i venir d’una a altra àrea.

La segona part no va variar el contingut, de manera que l’espectacle golejador es va mantenir. El Gavà va fer dos intents d’escurçar la diferència (21-24 i 28-31) però el Gràcia, liderat per Guillem Correro (10 gols) no li permeté anar a més i no tingué problemes per passar l’eliminatòria de quarts de final.

Qui no va poder salvar-la va ser l’Handbol Sabadell davant un La Roca, força inspirat, que a la mitja part ja havia trencat el partit (12-21). A la represa la superioritat del conjunt roquerol no va minvar fins a establir el 21-40 definitiu que posa fi a la temporada dels arlequinats.

Granollers-La Roca i UE Sarrià-OAR Gràcia són els emparellaments de les semifinals. Els graciencs hauran de fer la gesta d’eliminar el favorit a domicili si volen fer el pas cap a la final.

Publicitat
Comentaris
To Top