Publicitat
Oci i cultura

La CavaUrpí s'omple de sonets de Shakespeare aquest dijous

/ ACN

Una temporada més Sabadell s’omplirà de l’esperit de Shakespeare amb la lectura dels seus sonets. Des del 2015 que Il·lús Teatre i UiU Promotors organitzen la lectura de sonets de l’autor anglès amb la traducció de Jordi Fité. La pròxima lectura es farà a la CavaUrpí i comptarà amb la participació de l’actor Joan Carreras, que estarà acompanyat per Marina Prades, a la veu i al violí, i per Mateu Peramiquel, al piano.

L’espectacle mantindrà el format de lectura acompanyada amb música i canviarà l’actor encarregat de la interpretació. Per on havien passat Laura Conejero i Jordi Boixaderas ara ho farà Joan Carreras. L’actor explica que es tracta d’una recopilació diferent que passa per un ampli ventall de temàtiques habituals en els escrits de Shakespeare, des del clàssic amor fins al pas del temps.

Publicitat

Segons Carreras, els sonets de l’escriptor anglès són una lectura obligada, i l’actor assegura que en els sonets hi ha més part biogràfica que en els escrits de teatre, la faceta més coneguda. L’actor català explica que ja havia llegit Shakespeare amb anterioritat i que la lectura de “sonets és molt entretinguda, ja que en espais molt curts es concentren molts sentiments i moltes emocions”. L’actor afirma que la lectura de sonets és una manera de redescobrir l’autor, ja que no és un apartat molt conegut de la seva trajectòria. “Té una sofisticació dins de la senzillesa, amb temàtiques tan simples però cobertes amb una màgia a la qual no estem acostumats”, diu.

Aquest dijous, 6 de juny, a les 21 h, la CavaUrpí acollirà el concert-lectura, un espai que Joan Carreras assegura que és “fantàstic” i “ideal per a un espectacle així”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top