Ciutat

Reparat el servei de teleassistència de Movistar

Una usuària del servei de teleassistència amb el medalló penjat / ACN

El servei de teleassistència i de línia de Movistar de la zona nord va quedar arreglat ahir a la nit, però hi ha alguns casos aïllats que continuen amb la incidència com al carrer Bujaruelo de Ca n'Oriac. En conseqüència, el president de Red Solidaria la Planada, Alonso Simón, recomana posar-se en contacte amb la seva entitat per a solucionar-ho.

Publicitat

Simón va denunciar la setmana passada que des de dimecres 29 de maig a les 6 h no funcionaven els aparells de teleassistència que portaven els veïns més grans de la zona de la Plana del Pintor. La companyia va informar que "la caiguda de la línia va provocar per un robatori de cable de coure de la xarxa telefònica" i va afectar a més de 100 usuaris, una vintena dels quals que també tenen teleassistència.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top