Publicitat
Ciutat

Tres alumnes del Pau Vila triomfen al XV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta

Un moment de la final del XV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta / CEDIDA

Roc Hurtado, Roc Mañosa i Isaac Casas, de l’Institut Pau Vila, s’han emportat el primer premi del XV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta, dins la categoria de 3r i 4t d’ESO. La final del concurs s’ha celebrat aquest dimarts a Barcelona, en un any en què la competició ha assolit un rècord de participació: han aconseguit implicar més de 80.000 participants, 1.009 centres educatius i 3.000 professors.

A la final del certamen es presentaven 49 finalistes de tot Catalunya, que havien de llegir -individualment i col·lectivament- un text per convéncer el jurat. Aquest estava format per l’actriu Sam Gutiérrez; l’actor i presentador Pau Ferran; l’actriu Berta Giraut; el cap del servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics del departament d’Ensenyament, Pere Mayans, i Núria Albesa, editora d’infantil i juvenil a La Galera.

L’institut Pau Vila era l’únic centre sabadellenc entre els finalistes. Hi havia un altre vallesà, però: l’Escola Pia de Terrassa, que no ha aconseguit cap guardó. Els guanyadors a la resta de categories pertanyien a l’Escola Pia Sant Antoni (cicle mitjà de Primària), l’Escola Les Muralles de Montblanc (cicle superior de Primària), l’Escola Ferran de Segarra de Santa Coloma de Gramenet (aula d’acollida de CS de Primària i 1r i 2n d’ESO) i l’institut Sant Llorenç de Morunys (1r i 2n d’ESO).

Publicitat
Comentaris
To Top