Publicitat
Ciutat

Inicien una campanya de micromecenatge per operar urgentment una gossa abandonada

El sabadellenc Toni Herrero ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per poder operar urgentment una gossa, Freya, que el veí Anzo García va trobar malferida a Sabadell. Es demanen 5.000 euros per poder realitzar a l’animal les cinc operacions que els veterinaris asseguren que necessita.

Freya, la gossa que necessita cinc operacions segons Toni Herrero / CEDIDA

Anzo García, veí de Sabadell, va trobar la gossa abandonada després d’haver tingut un accident a la carretera de Polinyà. Anzo explica que les operacions que s’han de fer són per fractures en la cadera, luxació d’una pota davantera, pneumotoraz i altres.

“Després de comunicar l’abandonament de Freya a la Policia Municipal i trucar al 112, ningú no es va presentar passada gairebé mitja hora”, ha explicat García. Aleshores, va decidir portar ell mateix la gossa al veterinari més proper: “no vaig esperar-me més perquè Freya s’estava desagnant”, diu, “i aleshores les autoritats i les protectores es van desentendre totalment”.

La també veïna de Sabadell, Amanda García, va ser l’ encarregada de posar-se en contacte amb les protectores, administracions locals i veterinaris. “Totes ens han tancat la porta, i nosaltres no podiem assumir tot sols la despesa, però teníem clar que la gosseta, encara un cadell, s’havia d’operar” , denuncia.

Totes les donacions es poden fer a la web GoFundMe, fent clic en aquest enllaç.

Publicitat
Comentaris
To Top