Vallès

Carles Escolà fa un pas al costat i no assumirà l'acta de regidor

L'alcalde en funcions de Cerdanyola, Carles Escolà, en una image d'arxiu / ACN

L’actual alcalde en funcions de Cerdanyola i candidat de Guanyem, Carles Escolà, ha decidit fer “un pas al costat” i no assumirà la seva acta de regidor per aquest mandat. La decisió l’ha pres després dels resultats obtinguts per la seva formació el passat 26 de maig, que va passar de 5 regidors a 3, i també després de la victòria del PSC, que amb 9 regidors es previsible que pugui investir al seu alcaldable, Carles Cordón.

“Aquest resultat ens situa en un escenari molt diferent al que esperàvem i ara passarem a l’oposició”, explicava Escolà. L’actual alcalde en funcions assegurava que s’havia “tancat un cicle iniciat fa 10 anys, quan vam iniciar el camí per construir una hegemonia alternativa al PSC”, i explicava que ara s’iniciava una nova etapa per “rellançar” el projecte de Guanyem.

“En aquest nou cicle tindré un rol diferent al que he tingut fins ara”, deia Escolà, i afegia que no era un “adéu”, sinó que “és el tancament d’una etapa per mi i pel nostre projecte col·lectiu”. “Jo hi estaré en un paper de segona línia, fora del dia a dia de la institució i com un més, sempre a disposició de les companyes”, assegurava Escolà.

Valoració positiva del seu pas pel govern

 “Tanco aquesta etapa amb el convenciment d’haver aportat molt a la nostra ciutat, especialment en els darrers 4 anys, fent d’alcalde d’un govern que deixa un llegat de polítiques d’esquerres dels que ens sentim profundament orgullosos”, defensava Escolà, reconeixent també els errors i les dificultats.

L’actual alcalde en funcions va assegurar que després dels 4 anys de govern de Compromís, “Cerdanyola és una ciutat més justa socialment”. En aquest sentit, explicava que el seu govern havia aconseguit millorar les partides destinades a programes socials, ha obert el camí de la fiscalitat progressiva i millorat i ampliat equipaments municipals, entre d’altres mesures.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top