Ciutat

La Crida per Sabadell votarà Juli Fernàndez (ERC) en el ple d’investidura

L'alcaldable d'ERC Juli Fernàndez i el de la Crida, Maties Serracant / A.A.

La Crida per Sabadell donarà els vots dels seus tres regidors a l’alcaldable d’ERC, Juli Fernàndez, en el ple d’investidura que es farà dissabte 15 de juny a l’Ajuntament. Així, Fernàndez ja té com a mínim els vots dels 7 regidors republicans més els tres anticapitalistes. La Crida insta a totes les forces “compromeses amb la democràcia i amb la lluita contra la corrupció” a fer el mateix. La decisió es va prendre dissabte en l’Assemblea General de la formació celebrada a la Sala Polivalent del Nord.

L’assemblea de la Crida d’aquest dissabte / CEDIDA

En un comunicat, la Crida assegura que “la ciutat no pot tornar a la foscor dels setze anys de bustisme, i la Marta Farrés n’és hereva directa: va formar govern durant onze anys amb Manuel Bustos al capdavant, i amb càrrecs de gran responsabilitat”. I posen un exemple: “era Tinenta d’alcalde d’Espai Públic quan es va iniciar la tramitació d’un contracte tan irregular com el de l’empresa de gestió de residus i neteja viària (SMATSA)”.

Què necessita Fernàndez?

Qui vulgui ser proclamat alcalde de Sabadell el proper 15 de juny necessita, per aquest ordre, o tenir una majoria absoluta de 14 regidors o ser la llista més votada (PSC). Per tant, a Fernàndez encara li falta el suport de quatre regidors, que aquests dies negocia perquè siguin els tres de Junts per Sabadell i la regidora de Podem, que alhora també són en les travesses dels socialistes.

Comentaris
To Top