Publicitat
Oci i cultura

Ja sabem els guanyadors dels tres abonaments dobles per l'Embassa't 2019

Assistents a l'Embassa't de l'any passat / ÓSCAR ESPINOSA

Ja sabem els guanyadors del sorteig dels tres abonaments dobles per l’edició 2019 del festival Embassa’t. Els guanyadors, que han encertat les tres preguntes del primer dia, del segon i del tercer a través de stories d’instagram, són l’Allan (allanb97), la Mònica (mnporquet) i la Lucía (lurari). En les tres rondes de preguntes hi han participat més de 150 persones cada dia!

El festival es celebrarà el divendres 14 i dissabte 15 de juny, i el cartell l’encapçalen els catalans El Petit de Cal Eril, els gallecs Novedades Carminha i els francesos Kazy Lambist i també comptarà amb una llarga oferta de música electrònica a l’escenari club.

Publicitat

Nova ubicació i més aforament, algunes novetats de l’Embassa’t 2019

L’11a edició del festival canvia d’ubicació i passarà del recinte de la bassa a pocs metres, al lateral de la pista d’atletisme que està situada una mica més amunt.A més, el festival seguirà  apostant per una música de qualitat nacional i internacional.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top