Ciutat

Diari de Sabadell sorteja 3 abonaments dobles per l’Embassa’t

Un assistent a l'Embassat 2018 / ÓSCAR ESPINOSA

El Diari de Sabadell sorteja tres abonaments dobles per a l’11a edició de l’Embassa’t, que se celebrarà el pròxim 14 i 15 de juny. Els participants hauran de seguir el compte d’Instagram del festival Embassa’t (@embassat) i del D.S. (@diaridesabadell) i respondre a les preguntes que es faran a través dels stories.

Les preguntes es faran al llarg d’aquesta setmana –el dimarts 4, dimecres 5 i dijous 6–. Tots els encertants, amb la temàtica del festival i dels seus grups, entraran cada dia al sorteig d’un dels abonaments dobles. Cada lector només podrà participar una vegada al dia en el concurs, però tindrà tres dies per provar-ho.

El dissabte 8 de juny s’anunciaran els tres guanyadors que tindran l’oportunitat de gaudir del festival sabadellenc que es farà a la zona esportiva de la Bassa, al lateral de la pista coberta d’atletisme.

El cartell del festival l’encapçalen els catalans El Petit de Cal Eril, els gallecs Novedades Carminha i els francesos Kazy Lambist. L’11a edició del festival canvia d’ubicació però no d’estil i segueix apostant per una música de qualitat nacional i internacional.

Nova ubicació i més aforament, algunes novetats de l’Embassa’t 2019

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top