Ciutat

Obertes les inscripcions online al cursos de natació i activitats físiques per a l’estiu

Piscina Can Marcet / D.S

El proper dilluns, 10 de juny, s’obren les preinscripcions de les activitats del programa estiuenc de natació i activitats físiques a Sabadell.Les preinscripcions es podran fer fins al 12 de juny, el sorteig es farà el 13 i les llistes es faran públiques el 17.

Com inscriure’s

Les preinscripcions es podran fer en línia accedint al web fins al 12 de juny. També es podrà fer de forma presencial a les oficines d’Atenció Ciutadana, com al Despatx Lluch o a les piscines municipals parc del Nord, Cal Marcet, Campoamor i Olímpia.

La preinscripció en línia és exclusiva per a les persones empadronades a Sabadell. Les persones de fora del municipi que vulguin optar a algun dels cursos hauran de fer la seva inscripció a partir del 17 de juny.

Àmplia oferta d’activitats

Els cursets de natació començaran el 25 de juny i duraran fins el 19 de juliol, es portaran a terme a les piscines municipals Olímpia, Cal Marcet, Ca n’Oriac, Campoamor. Els grups es divideixen per edats i també per nivells (iniciació, intermedi i avançat). Aquest estiu s’ofereixen un total de 528 places.

A més a Can Marcet, s’ofereix un curset de artística per a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys que sàpiguen nedar els estils crol i esquena.

D’altra banda, seguiran les activitats físiques per a adults durant 5 setmanes. L’objectiu és donar continuïtat en la pràctica esportiva als usuaris del programa d’Activitats Físiques per a
Adults de la temporada d’hivern i als usuaris nous que vulguin ocupar part del seu temps d’oci fent esport. S’hi ofereixen un total de 270 places al pavelló de Cal Balsach i al Complex Esportiu Municipal Olímpia. Les activitats disponibles són gimnàstica de manteniment, pilates, tonificació, tono-pilates, sumba, aeròbic i hipopressius.

Comentaris
To Top