Publicitat
Ciutat

La jutgessa torna a deixar en llibertat el suposat autor del crim de la sabateria

S’han mantingut les mesures cautelars dictades el passat 7 de juny

El presumpte assassí, abans de declarar aquest matí / Lluís Franco

La titular del jutjat d’instrucció número 5 de Sabadell, Magdalena Bescos, ha desestimat l’entrada de presó de Francisco O., el lampista investigat per l'assassinat de la dependenta de la sabateria Acín, Ana María Milan. L'acusació en el cas havia demanat el seu empresonament immediat, una decisió que finalment ha estat rebutjada aquest matí, després que l'acusat hagi pres declaració. La magistrada, pero, veu "indicis" d'un delicte d'homicidi, a partir de les diligències dels Mossos.

La fiscalia no ha demanat l'entrada a presó, mentre que sí que ho ha fet l'advocat de la família, que ja va manifestar el seu rebuig a la primera posada en llibertat de l'investigat. La investigació es manté oberta per un suposat delicte d'homicidi. Els Mossos treballen amb un motiu de tipus sexual, després d'haver evidenciat conductes violentes i d'assetjador sexual en el seu entorn, com avui revelava el D.S.

Publicitat

Així doncs, s’han mantingut les mesures cautelars dictades el passat 7 de juny. En aquest sentit, la jutgessa ha estimat mantenir la retirada del passaport, li ha prohibit sortir del territori espanyol i l'obliga a comparèixer cada setmana als Jutjats de Sabadell.

Perfil violent i d’assetjador sexual: les sospites sobre Francisco O., l’investigat per l’assassinat de la sabateria Acín

12 anys d'espera

Ana María Milan, de 46 anys, treballava a la sabateria Acín de Sabadell, al carrer Sol i Padrís. La nit del 28 de febrer del 2007 uns clients la van localitzar morta. El cos de la dona era a la rebotiga de la sabateria.

Les suposicions amb què treballen els Mossos és que Francisco O. va irrompre a la botiga, on havia fet alguns serveis, amb la intenció d'agredir sexualment Milan. Aquesta s'hauria resistit i aleshores l'autor l'hauria atacat amb un cúter i després li hauria encastat una bombona de butà al cap provocant-li la mort.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top