EDITORIAL

22 de 27

22 dels 27 regidors del ple de l’Ajuntament es van acomiadar ahir. L’última sessió del mandat va servir per dir adeu als que marxen i també al govern quadripartit, que ha estat al capdavant del consistori els últims quatre anys. Només Maties Serracant (Crida), Juli Fernàndez (ERC), Gabriel Fernàndez (ERC), i Adrián Hernández i José Luis Fernández (Cs) repetiran en el proper mandat. En primer lloc, s’ha d’agrair la feina que han desenvolupat els representants municipals, tant els que han fet tasques de govern com els que han estat a l’oposició. No obstant això, a partir del pròxim dissabte –amb la constitució d’un nou ple– la història de Sabadell continua amb nous reptes i projectes.

Caldrà, doncs, que els regidors que assumeixin el càrrec a l’Ajuntament responguin a les expectatives que els sabadellencs van dipositar en ells el passat 26-M. No ho tindran fàcil, els 22 nous regidors entraran en una organització amb 1.506 funcionaris, amb uns procediments i unes maneres de fer establertes des de fa molts anys. En tot cas, confiem que aquestes dificultats no seran impediments per impulsar la ciutat cap als horitzons que els sabadellencs esperen i necessiten.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top