Ciutat

Crits i tensió fora de l’Ajuntament d’un grup d’independentistes contra l’alcaldia de Farrés

S’han viscut escenes d’autèntica tensió contra els regidors del PSC, Cs i fins i tot Junts per Sabadell

Morell (Podem), escoltada per la Policia Municipal / LLUÍS FRANCO

La nova alcaldia de Sabadell comença amb crispació i tensió als carrers. Un centenar d’independentistes han irromput davant les portes de l’Ajuntament contra l’acord PSC-Podem. Persones vinculades a l’ANC, Òmnium i els CDR s’han manifestat a la plaça Sant Roc amb l’objectiu d’expressar el seu rebuig a la retirada de la simbologia independentista de l’Ajuntament de Sabadell anunciada per la nova alcaldessa, Marta Farrés.

S’han viscut escenes d’autèntica tensió contra els regidors del PSC, Cs i fins i tot Junts per Sabadell. Les escridassades s’han repetit al llarg del migdia, fins i tot s’han llançat papers contra els representants electes. El concentrats han repetit consignes contràries al 155 i a favor dels polítics independentistes empresonats.

Sabadell té alcaldessa: la socialista Marta Farrés, primera dona al capdavant de l’Ajuntament

El grup d’independentistes i una representació dels díscols expulsats de Podem s’ha aglomerat a les portes de l’edifici consistorial. Han esperat que l’alcaldessa Farrés realitzés la foto de grup dels regidors socialistes per escridassar-la al crit: “Vergonya em faria ser corrupta!“. Un dispositiu de la Policia Municipal ha evitat que la concentració entrés a l’Ajuntament.

Farrés ha sortit de l’Ajuntament acompanyada dels seus regidors que cridaven “alcaldessa!” davant dels manifestants. La seva sortida no ha estat la més incòmoda, ja que ha esperat fins passades les 15 h per abandonar l’Ajuntament.

La regidora de Podem i sòcia de Farrés, Marta Morell, ha sortit de l’Ajuntament escoltada per agents de la Policia Municipal. Els manifestants l’han acusat de “traïdora“, una consigna que també s’ha repetit també contra els regidors de Junts per Sabadell, a qui consideren la crossa dels socialistes.

Un manifestant s’ha encarat amb el ja exregidor Toni Font, que acompanyava Lourdes Ciuró (Junts). Li ha donat una targeta de crèdit i l’ha acusat de “corrupte” i “còmplice”, mentre Ciuró també ha estat estat la diana de les escridassades. Pel que fa als regidors de Ciutadans, el moment més tens ha estat la sortida del seu cap de files, Adrián Hernández, que ha sortit acompanyat de l’intendent major, Joan Antoni Quesada, i d’altres efectius de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top