Diners

Proquimia Cosmetics fabricarà ambientadors líquids

El director general de Proquimia Cosmetics, Joan Serra, en un laboratori de l’empresa / CEDIDA

Proquimia Cosmetics acaba d’entrar en el negoci dels ambientadors líquids. L’empresa de Ripollet, que es dedica a la fabricació i envasat de cosmètica i perfumeria, ha creat una divisió específica per a aquests nous productes. La fabricació es concentrarà en una nova nau de 500 metres quadrats, que s’ha habilitat i que està equipada amb els últims avenços tecnològics per produir ambientadors líquids.

Aquesta iniciativa forma part del Pla Estratègic 2017-2020 de la companyia, que té com a objectiu diversificar l’activitat industrial amb noves línies de negoci per créixer. Si més no, l’any passat es va crear la divisió de perfumeria. “La diversificació de la nostra activitat és un objectiu prioritari a la nostra estratègia empresarial per als propers anys”, ha afirmat el director general, Joan Serra. Proquimia Cosmetics va facturar l’exercici passat 5 milions d’euros, un 5% més respecte a l’exercici anterior. La seva producció global ja supera 9 milions d’unitats. La companyia té una plantilla de 42 treballadors i unes instal·lacions de més de 5.000 metres quadrats a Ripollet.

Comentaris
To Top