Publicitat
Esports

El Bàsquet Pia i l'Obra Social de "La Caixa" continuaran col·laborant

Moisés Angulo i Ivan Quesada a la botiga Store de la Rambla / M.C.

El Bàsquet Pia i l'Obra Social "la Caixa" han fet un balanç molt positiu de la primera convocatòria de Beques Esportives que nens i nenes de la ciutat hagin accedit a fer bàsquet al club. Ambdues entitats han expressat la voluntat de continuar amb el projecte la pròxima temporada.

L'objectiu de les beques és fer possible l'accés a la pràctica esportiva del bàsquet a nens i nenes, entre 7 i 14 anys, de famílies amb pocs recursos econòmics amb l'objectiu d'afavorir la seva integració social i la seva formació gràcies als valors que aquest esport aporta. Aquest any s'han atorgat 5 beques, per un import total de 2.500 euros.

El director de l'àrea de negoci de CaixaBank al Vallès Occidental, Iván Quesada, va manifestar que "estem molt contents de sumar-nos als vostres projectes. Caixabank té una vinculació molt estreta amb el bàsquet, amb el qual l'entitat comparteix valors com l'esforç, el compromís, el treball en equip i el respecte".

D'altra banda, el responsable de la secció de Bàsquet i vicepresident del CE Escola Pia, Moisés Angulo, va afegir que "volem agrair la col·laboració que aquests darrers anys hem tingut amb l'Obra Social "la Caixa", primer amb el nostre torneig Topbàsquet i ja en aquest darrer any amb unes beques per fer arribar el bàsquet als nens i nenes amb menys recursos".

Els nens i nenes beneficiàries d'aquesta temporada entraran l'any vinent en dinàmiques d'esport federat, formant part del Bàsquet Pia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top