Oci i cultura

Tots els concerts per celebrar el Dia de la Música a Sabadell

Moment d'un dels concerts del Dia de la Música de l'any passat / LLUÍS FRANCO

El solstici d’estiu és una data màgica, que des de l’Antiguitat més remota s’ha acompanyat de danses, cants i rituals. No és estrany, doncs, que el 1982 els francesos decidissin batejar el 21 de juny com la Festa de la Música, una celebració que amb els anys s’ha transformat en el Dia Mundial de la Música.

Sabadell -una ciutat plena d’artistes- no es vol perdre aquest esdeveniment, i entre avui i demà hi ha organitzada una desena de concerts a la fresca per gaudir de la festa. Avui -divendres 21- es podrà escoltar música en aquests llocs:

  • De 18 a 21 h: Escola de Música de la Creu Alta – Passeig de la Plaça Major
  • De 17 a 21 h: Músics de Gràcia en concert – Plaça del Treball
  • De 18.30 a 19.30 h: Coral Cantaires de Can Feu – Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació 1859
  • De 18 a 21 h: Aula de Música a Tempo – Racó del Campanar
  • De 17.30 a 18.30 h: Escola Municipal de Música i Conservatori – Saló del Teatre Principal
  • De 18.30 a 20 h: Escola Municipal de Música i Conservatori – Vestíbul estació Sabadell / Plaça Major dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
  • De 17 a 21 h: Escola Pia de Sabadell – Carrer de Sant Quirze, davant del núm. 4-18

Demà, dia 22 de juny, la Coordinadora de Músics de Sabadell ha organitzat un concert a la plaça del Doctor Robert des de les 17 h fins a la mitjanit. Durant aquesta estona, passaran per l’escenari set grups: Elena Alfaro, Salada Group, Jurassic Punk, Meteora, Terror Mundi, Flamsteed i Èxta6. “Comencem més suaus i anem cap al rock més dur a mesura que avanci el concert”, explica Carlos Puig, president de l’entitat.

Els més entusiastes poden acabar la festa diumenge, 23 de juny, amb el concert d’Aleshandra Timbel a La Capella de Can Gambús. Serà a les 19.30h, i la cantant i el seu grup fan versions de bandes com Maroon 5, Elvis, Rihanna, Tina Turner, ACDC, Beyonce o la Rosalía.

Comentaris
To Top