Ciutat

Les fonts de les places de Catalunya i la Concòrdia lluiran de verd en motiu del Dia mundial de l’ELA

La font de la plaça de Catalunya, en una imatge d'arxiu / GOOGLE MAPS

Les fonts de les places de Catalunya i la Concòrdia es veuran de color verd aquest divendres 21 de juny per commemorar el Dia Mundial de l’ELA. Així, es dóna resposta a les peticions de la Fundació Miquel Valls i de la Fundación Luzó d’il·luminar espais emblemàtics per donar a conèixer i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia.

#Festungestperlela

L’entitat Miquel Valls anima tothom a penjar una fotografia a les xarxes socials fent el Gest per l’ELA, una lletra L amb dos dits de la mà utilitzant el missatge #fesungestperlela. Per part de la Fundación Luzón, ha posat en marxa una campanya de visibilització i suport amb l’etiqueta #LuzporlaELA.

Comentaris
To Top