CAPITAL NATURAL

Crida: Cal preservar i potenciar el capital natural

Per Grup de treball de Capital Natural

Cal reflexionar de manera pública sobre la necessitat de preservar i potenciar el capital natural en el nostre entorn més proper.

Cal conduir les inèrcies actuals de la civilització occidental cap a nous escenaris que contemplin entorns més sans i desdibuixin per sempre o mitiguin de manera fefaent les pertorbacions ambientals que, amb massa freqüència, hem de patir: la deficient qualitat de l’aire atmosfèric principalment a les ciutats o de les aigües superficials i les subterrànies de les nostres lleres i els mars i les alteracions meteorològiques, fruit de l’escalfament global que hem forçat amb l’actual sistema de desenvolupament  i malbaratament energètic i que acumulen massa elements no desitjats, que qüestionen la continuïtat de l’espècie humana en les condicions conegudes fins ara.

Per això volem centrar la nostra acció a expressar pensaments sobre altres models per gestionar el capital natural; exposar opinions sobre la conveniència o no de canviar models de desenvolupament; generar debat intel·lectual sobre com aplicar, en l’entorn proper, la preservació del capital natural; exemplificar casos d’èxit en aquesta gestió.

Et convidem a participar-hi.

Publicat simultàniament a Quadern de les idees, les arts i les lletres.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top