Diners

‘Safety Hug’ i ‘Isensi’, guardonats als premis d’emprenedoria del fòrum Cafè Aventura

Safety Hug i Isensi són els projectes guanyadors de la setena edició d’aquest fòrum d’emprenedoria

Els guanyadors de la setena edició d'emprenedoria Cafè Aventura / Ainhoa Santín

El setè fòrum d’Emprenedoria del Cafè Aventura de Sabadell ha premiat Safety Hug com a millor projecte empresarial i Isensi com a millor empresa emprenedora. El mànager de Fluidra Accelera, Xavier Servat, i el responsable del programa Corporate venturing a ACCIÓ, Albert Torruella, han obert la jornada amb la ponència Com innoven les grans empreses col·laborant amb start-ups. L’acte s’ha celebrat al centre d’empreses de Can Roqueta i l’ha organitzat l’Ajuntament de Sabadell amb els de Barberà, Castellar i Sant Quirze del Vallès.

Servat ha qualificat el paper de l’emprenedor d'”heroic” perquè “el 80 per cent de les empreses moren” i perquè el producte innovador pot ser d’excel·lència, però “sense la estratègia comercial no arriba a cap lloc” i en això els hi falta formació als autònoms. L’empresa Fluidra Accelera es dedica a impulsar i desenvolupar start ups especialitzats en els sectors de l’aigua i la sostenibilitat. “Els inversors s’animen quan veuen que darrere de l’emprenedor hi ha una empresa que signa el pla de mercat” sentencia.

Els guanyadors

Isensi ha guanyat el primer premi a millor empresa, una dotació de 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per treballar a un despatx en el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Aquesta empresa barcelonina ha desenvolupat el projecte LUCIA, una cabina d’hidroteràpia amb estimulació multinsensorial a través de l’aigua, la llum, la música i aromes.

En la categoria empresa, el segon finalista ha sigut Kibus Petcare, un petit electrodomèstic que permet als amos de les mascotes alimentar-les de forma sana i natural automàticament.

El segon finalista de la categoria projecte empresarial ha sigut per Co-resol, una app per combatre l’assetjament laboral i sexual i el mobbing de les empreses. El primer guardó ha sigut per Safety Hug, un innovador sistema de gestió de pacients (agressius) per a contenir-los i ha guanyat 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per gaudir d’un espai d’incubació en aquest cas, al Centre de Negocis Nodus Barberà, i 10 hores d’assessorament.

Comentaris
To Top